dijous, 21 d’abril del 2016

L'hipotètic envelliment d'un mateix amb Make me old



Make me old envelleix el protagonista d'una foto de mida de carnet (aproximadament). Es tracta d'una aplicació senzilla que et permet fer una fotografia des del mateix dispositiu, escollir-la des de Facebook o des de la mateixa galeria del dispositiu. En qüestió de segons, Make me old empeny la fotografia cap al futur deixant resultats força creïbles que es poden compartir a través de Facebook, Whatsapp o per correu electrònic. L'aplicació, de moment, ha estat desenvolupada per a smartphones i tablets que operin amb Android.

Make me old ens ofereix la possibilitat de treballar-la en diferents àmbits educatius. Per a nivells bàsics, ens permet treballar vocabulari facial, així com els verbs tenir i ésser. Pel que fa als nivells intermedis i avançats, amb Make me old podem treballar les descripcions i fins i tot diferents temps verbals com el futur simple o el futur condicional.

El caràcter desenfadat de l'aplicació afegeix humor i diversió a les tasques que en poden derivar. Tasques que, a més, poden ser tant d'expressió oral com d'expressió escrita. Així que tant podem implementar el seu ús en entorns virtuals com en classes presencials.

Podeu descarregar-vos l'aplicació aquí.