dijous, 21 d’abril del 2016

Lensoo Create o com fer presentacions fàcilment




Entre totes les aplicacions que podem fer servir per fer presentacions ens trobem amb Lensoo Create. Lensoo Create és una app que converteix la tauleta en una pissarra virtual i alhora l'usuari pot enregistrar un àudio amb l'explicació. Aquestes presentacions es poden compartir per correu electrònic o en les xarxes socials.

L'aplicació és molt fàcil d'usar. Permet canviar el tipus de pissarra, inserir text, pdf, imatges, figures geomètriques i anar passant de pantalla en pantalla.

Des d'un punt de vista pedagògic es pot fer servir tant des de la vessant del docent com la de l'alumne. El docent la pot aprofitar per a les flipped classroom i l'alumne la pot fer servir com a suport en les seves exposicions orals. 

La versió gratuïta inclou un nombre il·limitat d'enregistraments de fins a 15 minuts amb la possibilitat de descarregar-les en pdf. De la versió de pagament (actualment 5€/l'any) cal destacar que permet enregistraments il·limitats fins a 30 minuts, formes addicionals, captura de vídeo en temps real, marca d'aigua i eina d'edició (entre altres avantatges).

La versió està disponible per a tauletes Android i iOS.