dissabte, 13 de març del 2010

Expodidàctica

La setmana que ve toca Expodidàctica.
null
La setmana que ve es celebra Expodidàctica, un saló de recursos per a l'educació. Si voleu saber més coses sobre el saló cliqueu a sobre del bàner. Mirant la pàgina he trobat una empresa que es diu POLYCOM que ofereix un servei de videocoferència.
¿Us imagineu donant una classe per videoconferència? ¿I el màster, per què no el fem per videoconferència?
Com podeu veure, no segueixo el costum de posar només un signe d'entonació. ¿Coneixeu la normativa del IEC sobre signes d'entonació? .
¿I sobre les regles de l'apostrofació de les sigles, sabeu si n'hi ha alguna?

2 comentaris:

Màncush ha dit...

Aquí us deixo la normativa de l'IEC pel que fa a l'ús del guionet:

http://publicacions.iec.cat/Front/repository/pdf/00000042/00000018.pdf

Unknown ha dit...

Pel que veig, l'Expodidàctica pateix del mateix mal que l'educació en aquest país. Dóna la sensació que tot s'ha d'arreglar a través de les noves tecnologies!!! Pisarres virtuals, projectors, ordinadors per a cada alumne, llibres digitals al servei d'un sistema que no explota ni de bon tros l'aprenentatge interactiu.

No sé perquè, però aquesta Expodidàctica em recorda aquelles trobades de costellada en què ensenyem amb fatxenderia als amics el mòbil d'última generació. I "fardem" dels politons, de la seva pantalla tàctil, del darrer vídeo que ens han enviat i que podem veure en la seva pantalla d'alta resolució. I "fardem" de tot això quan, en realitat, no saben ni engegar-lo.
Llavors és quan demanen al fill (en aquest cas, l'alumne) que li ensenyi...

Molt professional, sí senyor! Si l'educació fos una casa, a la nostra li faltarien les parets!!!